MENU

Informatie

Rotary Club Heusden is dé initiatiefnemer voor de organisatie van de jaarlijkse boekenmarkt in Heusden Vesting, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan een (lokaal) goed doel. Traditiegetrouw wordt deze markt gehouden op 2e pinksterdag.

 

Ieder jaar worden er tweedehands en antiquarische boeken verkocht. Er worden ook oude langspeelplaten verkocht. De markt wordt opgeluisterd door live muziek. De Vismarkt is omringd door gezellige terrasjes. Voor verzamelaars en liefhebbers van lezen is de boekenmarkt in Heusden Vesting een gezellig evenement.

 

2018

Op Tweede Pinksterdag, 21 mei 2018, wordt de boekenmarkt alweer voor de dertiende maal georganiseerd. De opbrengst zal ten goede komen aan het project DUO-FIETS, een project binnen gemeente Heusden.

 

 

Boeken

De markt biedt behalve tweedehands boeken ook nieuwe boeken. De verkoop van deze nieuwe boeken dankt Rotary Club Heusden aan haar contacten met uitgeverijen. U vindt er kinderboeken, literatuur, spanning, thrillers, humor, science fiction, romans, hobby, geschiedenis, godsdienst, niet-Nederlandse boeken en boeken over de regio Land van Heusden en Altena.

 

 

Wilt u boeken doneren?

Woont u in de gemeente Heusden of in de plaats Waalwijk? En wilt u boeken doneren? Vul dan het contactformulier in.

Binnen deze plaatsen zullen de Rotaryleden de boeken bij u thuis ophalen. Dat scheelt u veel werk.