Informatie

Rotary Club Heusden is dé initiatiefnemer voor de organisatie van de jaarlijkse boekenmarkt in Heusden Vesting, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan een (lokaal) goed doel. Traditiegetrouw wordt deze markt gehouden op 2e pinksterdag.

 

Ieder jaar worden er tweedehands en antiquarische boeken verkocht. Er worden ook oude langspeelplaten verkocht. De markt wordt opgeluisterd door live muziek. De Vismarkt is omringd door gezellige terrasjes. Voor verzamelaars en liefhebbers van lezen is de boekenmarkt in Heusden Vesting een gezellig evenement.

 

2017

Op Tweede Pinksterdag, 5 juni 2017, wordt de boekenmarkt alweer voor de twaalfde maal georganiseerd. De opbrengst zal ten goede komen aan twee belangrijke stichtingen uit de gemeente Heusden die dit geld goed kunnen gebruiken.

 

 

Stichting De Schroef zet zich dagelijks in om zoveel mogelijk mensen in de gemeente Heusden aan het bewegen te krijgen. Beweging is belangrijk voor mens én maatschappij. Het is een middel om gezondheids- en welzijnsdoelen te realiseren en om sociaal-maatschappelijke problematiek, zoals eenzaamheid onder ouderen te voorkomen.

Wilt u meer weten over Stichting De Schroef, kijk dan op www.stichtingdeschroef.nl of volg ze op facebook: www.facebook.com/deschroef

 

 

De Jeugdbrandweer Heusden is een van de 150 jeugdbrandweerkorpsen van Stichting Jeugdbrandweer Nederland. Deze bevordert de oprichting van jeugdbrandweerkorpsen,  ontwikkelt activiteiten voor de leden en hoopt op deze manier de doorgroei naar de vrijwillige brandweer te kunnen waarborgen. Voor hun lessen en trainingen kunnen zij het geld goed gebruiken.

Bent u geïnteresseerd in de Jeugdbrandweer Heusden, kijk dan op jeugdbrandweer.nl en volg ze op facebook: www.facebook.com/jbwheusden

 

Boeken

De markt biedt behalve tweedehands boeken ook nieuwe boeken. De verkoop van deze nieuwe boeken dankt Rotary Club Heusden aan haar contacten met uitgeverijen. U vindt er kinderboeken, literatuur, spanning, thrillers, humor, science fiction, romans, hobby, geschiedenis, godsdienst, niet-Nederlandse boeken en boeken over de regio Land van Heusden en Altena.

 

 

Wilt u boeken doneren?

Woont u in de gemeente Heusden of in de plaats Waalwijk? En wilt u boeken doneren? Vul dan het contactformulier in.

Binnen deze plaatsen zullen de Rotaryleden de boeken bij u thuis ophalen. Dat scheelt u veel werk.

 

 

MENU